ID: 7218

Title: Bryllupsfotograf forevigt.dk - http://www.forevigt.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Bryllupsfotograf

Hvad får man, når man blander glæden og stemningen ved Jeres største dag med et kunstnerisk og filmisk billedsyn, krydret med kreativitet?

Svaret er: Unikke bryllupsbilleder – de bedste fysiske minder om den største dag i Jeres liv.

Specialist i bryllupsbilleder

Som fotokunstnere er det vores fornemmeste opgave at få kunstværker ud Jeres bryllupsbilleder.

Der er mange ting, man skal mestre som en “komplet” bryllupsfotograf, og selv med en stor erfaring og billeder, der ligger i bryllupsfotografernes “superliga”, kan vi ikke som fotografer ligge på den lade side. Når man tænker på den mængde arbejde, de fleste brudepar lægger i deres bryllupsdag, og deres engagement i planlægningen, skylder vi vores kunder at give dem det ypperste produkt og den bedst tænkelige oplevelse.

Hver gang :o)

Erfaring

Vi har mere end 10 års fotografisk erfaring, og har arbejdet med alverdens forskellige ting i fotografiets navn. Lige fra Polarioid transferring, fremkaldelse i mørkekammer, toninger af sort-hvid billeder, ateliér-fotografering, pressefotografi og gamle teknikker.

Alle disse ting og den viden, vi har med i bagagen, har vi nu overført til det digitale medie og den digitale fotografering, som i en moderne tidsalder er mere tidssvarende, og kan give os de resultater, vi ønsker.
Med vores kunstneriske tankegang og fremgangsmåde, åbner den digitale verden nogle muligheder for os, som kommer alle vores kunder til gode. Vi har mulighed for at arbejde med “lag” på samme måde som maleren med sit lærred og maling. Forstået på den måde, at vi kan bygge billeder op i lag og, nøjagtigt som maleren, påvirke hvert enkelt element i billedet i den retning, vi ønsker det.
Resultatet

Verden er blevet mere grafisk. Bare se reklamerne i fjernsynet, hvor der bliver brugt grafiske virkemidler overalt. Vi har fulgt med tidens trend,
og hvert bryllup er for os en ny udfordring – et nyt kunstværk, der skal kreeres, hvor I er motivet, lokationen er paletten, og stemningen er fernisen, som får Jeres bryllupsbilleder til at være unikke.
Det er med stolthed, at vi påtager os opgaven at forevige den største dag i Jeres liv…

Link ejer: Søren Alexandersen

Dato tilføjet: September 28, 2008

Antal Hits: 3