ID: 8497

Title: Business Result - http://www.businessresult.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Din kompetencepartner

Vores virksomhed drives gennem partnerskabsaftaler med selvstændige konsulenter i hele Danmark, med et fælles identitetssystem omkring vision, mission, kvalitet, service og kerneværdier m.v.

Når du samarbejder med Business Result er det resultaterne som er i centrum. Du kan forvente kvalificeret rådgivning og gennemførelse med fokus på optimering, og effektfulde resultater!

Vi udvikler og træner ledere og medarbejdere i alle typer af private- og offentlige virksomheder, med det formål at forbedre det enkelte individs personlige kompetencer og færdigheder, for herigennem at forbedre virksomhedens resultat.

Vores centrale ressource er den store viden, vi besidder om kompetenceudvikling og voksenefteruddannelse i Danmark. Denne viden, krydret med kreativitet og vores ubetingede holdning til kvalitet gør hele forskellen. Det er konsulenterne, der sikrer kvaliteten i den rådgivning og undervisning, du modtager fra Business Result.

Vi er en lille organisation med 25 konsulenter og 4 administrative medarbejdere. Vores pædagogiske indgangsvinkel er “Action Learning” princippet, der aktivt relaterer sig til det arbejde, eller det mål der er for deltageren.

Vores vision er at være en kreativ, dynamisk og innovativ virksomhed, der fokuserer på udvikling, gennemsigtighed, kvalitet, fleksibilitet og samarbejde. Vores mål er at være den oplagte, naturligt valgte samarbejdspartner, når virksomheder og organisationer skal efteruddanne og kompetenceudvikle personalet.

Det stiller store krav til vores konsulenter…

Link ejer: Robert Jakobsen

Dato tilføjet: April 23, 2009

Antal Hits: 0