ID: 21250

Title: Café Patina - http://cafepatina.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Patina går hånd i hånd med tidens gang, det er livets cyklus. På Café Patina er vi inspirerede af denne cyklus i vores arbejde, og forbinder i vores restaurant i København det nye med det gamle. Én ting der dog ikke ruster er vores glæde ved den gode mad og de mindeværdige smagsoplevelser.

Café Patina er en græsk restaurant på Vesterbro, tæt på Enghave Plads. Restauranten ejes af det græsk-danske ægtepar Stella og Erik Christiansen.

Restaurantens mål er at byde på lækker græsk mad i KBH. Restauranten kan huse tredive indendørs middagsgæster og flere udenfor, hvis vejret tillader det.

Menuen består af moderne og klassisk græsk mad. Vi laver selvfølgelig tzatziki og græsk salat, men også meze-platter og Saganaki.

Skal du have stillet sulten inden du skal ind og høre noget musik i spillestedet Vega, eller på en hvilken som helst almindelig dag, så glæder vi os til at byde dig indenfor i vores hyggelige græske restaurant på Vesterbro.

Café Patina ligger på på Vesterbro, nærmere bestemt Mysundegade 26. Er du interesseret i at reservere et bord, eller ønsker du at holde dit næste arrangement hos os, så kan du kontakte os på telefon 31 70 80 28 eller mail [email protected]

Link ejer: Sofie Nielsen

Dato tilføjet: november 8, 2017

Antal Hits: 0