ID: 20921

Title: CAP Leasing - http://capleasing.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

CAP Leasing er en virksomhed der beskæftiger sig med leasing af luksus biler. Virksomheden har kontor belliggende i Hellerup lige uden for Københavns bygrænse. De går op i, at levere biler til den kræsne forbruger, til en overkommelig pris.

Bilen leveres nysynet og klargjort til kundens hjemmeadresse, CAP Leasing vil altid gøre hvad de kan for at yde deres ypperste i forhold til kundens krav og ønsker.

Der leveres biler af høj kvalitet og klasse, og kundernes næste bilkøb vejledes af rådgivere. Samtidig er konsulenterne klar på at guide og vejlede forbrugeren i den rette retning, med beslutningen af hvilken leasing bil der skal være kundens næste. Det er væsentligt for CAP Leasing at kunden er omdrejningspunktet og, at bilerne bliver testet på deres testcenter inden at den bliver leveret. Således sikrer de sig, at bilen lever op til de forventninger kunden måtte have.

Hvis du ønsker at høre om dine muligheder for leasing kan du bruge kontaktformularen som findes på hjemmesiden capleasing.dk.

CAP Leasing

Gl. Vartov Vej 6B

2900 Hellerup

42 92 41 16

Link ejer: CAP Leasing

Dato tilføjet: februar 9, 2017

Antal Hits: 0