ID: 21267

Title: Charlottebugge.dk - http://Charlottebugge.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Har I som familie et ønske om at knytte et tættere bånd og ønsker i at forbedre forståelsen til jeres teenagere. Mange familier støder dagligt på udfordringer og konflikter, når familiens børn bliver unge, og mere uafhængige af forældrene. Forståelsen for hinanden er ikke altid nem at finde, og netop derfor kan det give stor værdi at komme i et forløb med familierådgivning. Charlotte Bugge har i mange år hjulpet familier med at finde forståelsen hos hinanden og skabe forståelse mellem familiens to generationer.

Ved at deltage på et kursus kan i som samlet familie få hjælp gennem familieterapi, og familiens teenagere kan modtage unge coaching, hvor deres synspunkt er i fokus.

Hvis man vil have en harmonisk familie er det nødvendigt at lære, at alle skal ses, høres og forstås. Stort set alle familier har et ønske om et tæt familiebånd, men det er ikke altid let. Og det er her, at samtaleterapi kan hjælpe jer til at få et nyt syn på jer selv og på jer som familie.

Vil I gerne forstå jeres teenagere, eller vil I gerne have hjælp til at skabe et familieliv med færre konflikter, kan I altid tage kontakt til Charlotte Bugge, der har hjulpet mange familier i København og omegn med at genfinde glæden i familielivet. Du kan kontakte hende på telefon 29 43 68 73. Du er også velkommen til at besøge hendes hjemmeside på charlottebugge.dk, hvor du kan få et bedre indblik i hendes coachingforløb i København.

Charlotte Bugge
29 43 68 73

Link ejer: Charlottebugge

Dato tilføjet: november 29, 2017

Antal Hits: 0