ID: 20890

Title: Christianshus Kropsterapi Ivs - http://www.christianshuskropsterapi.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Ønsker du dig et mere afbalanceret liv? Jeg hedder Per Christensen og jeg er uddannet i behandling med bl.a. Body SDS samt medlem af SAB, som står for Sammenslutningen af Alternative Behandlere. I min praksis, Christianshus Kropsterapi, yder jeg at bidrage til behandlingen af alt, lige fra museskader til eksamensangst.

?

Min professionelle vision er at at fremhæve at medicin og operationer ikke er den eneste løsning på et problem. Jeg har tidligere været ramt af gigt i knæet og invaliderende stress, men har ved hjælp af Body SDS lagt medicinen på hylden. Da jeg på egen krop har mærket effekten af Body SDS har jeg både kompetencerne og lysten til at vise andre vejen mod en krop i balance.

?

Idéen med Body SDS er at finde frem til den oprindelig problematik bag smerter og ubehag i bevægeapparatet. Behandling med Body SDS har en positiv effekt på kontorskader, muskelsmerter og fordøjelsesproblemer.

?

Christianshus Kropsterapi har adresse på i Hørsholm, på Hovedgaden nr. 55B, lige ved Trommen Kulturhus. Er du kørende, kan du gratis sætte bilen ved Hørsholm Midtpunkt. Kommer du med bus, går busserne 382E, 500S og 150S lige til klinikken.

?

Jeg glæder mig til at indvie dig i de mange fordele ved Body SDS.

Link ejer: Christianshus Kropsterapi Ivs

Dato tilføjet: januar 30, 2017

Antal Hits: 0