ID: 9039

Title: City House – International Business Center og Kontorhotel. - http://www.cityhouse.dk

PageRank:

Beskrivelse:

City House er Aalborgs nye eksklusive “International Business Center” – et full service kontormiljø og kontorhotel – der er indrettet som fælles erhvervsdomicil for et varierende antal fremsynede virksomheder, og som ønsker at virke i et moderne fungerende kontormiljø, med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsforhold midt i Aalborg Centrum. City House tilbyder dig muligheden for et professionelt kontorfællesskab, med moderne og innovative kontorer i et mondænt miljø med en lang række af fælles servicefaciliteter.

Hos City House hjælper vi virksomheder med at opnå succes på hver deres forretningsområder ved at tilbyde servicerede kontorer og alternative kontorløsninger i et professionelt business center. Vi anvender det nyeste indenfor IT og telefoni. Alt sammen i en meget elegant og smagfuldt indrettet kontorbygning.

Vort koncept for City House Business Center og Kontorhotel er, at tilbyde virksomheder fleksible kontorfaciliteter i et professionelt kontormiljø, så virksomhedens ledere og medarbejdere udelukkende behøver at fokusere på egen virksomheds kerneområder

Link ejer: sunshineworld

Dato tilføjet: juni 29, 2009

Antal Hits: 2