ID: 10827

Title: Clayton Power | Power Systems and Solutions - http://www.claytonpower.com

PageRank:

Beskrivelse:

Clayton Power udvikler og producerer teknologier til storage og mobile power systemer der anvendes til segmenter og brancher som: automotiv, maritim, militær og industriel brug.

Clayton Power blev grundlagt i Danmark, i slutningen af 1990érne og er beliggende i Schweitz, Slovakiet og Danmark.

Battery Management Systems

Lithium Ion og Lithium Titanium batteri teknologi drejer sig om maximal udnyttelse af batteri-kapacitet. For at kunne udnytte moderne batteri-teknologi er det nødvendigt at kunne styrer hver enkelt batteri-celle, dette gøres med et Battery Management System, der både ved opladning samt afladning kan kontrollerer spændng, temperatur samt at udligne hver enkelt celle og balancerer lithium batterierne. Et Battery Management System og den rette lithium batterypack sammensættes individuelt efter hvilket power system det skal anvendes til.

Sine Wave Inverter

En pure sine wave inverter omformer 12, 24 eller 36 volt jævnstrøm om til 230 volt vekselstrøm. I f.eks. biler og både kan der med stor fordel anvendes en pure sine wave inverter, hvor energien har samme sinus bølge og kvalitet som vores almindelige stikkontakter, i modsætning til en modified sine wave inverter. Clayton Power har en serie af kompakte og meget robuste sine wave invertere, der giver en effektiv energi på 2000 watt.

Inverter/Charger

At både inverter og charger funktion findes i en og samme enhed, giver en rækker fordele. Det muligheden for at kunne oplade en evt. batterypack og forbruge 230 volt energi, der styres intelligent. En Inverter/Charger styrer automatisk efter behov, om der skal oplades eller forbruges, derfor er en Inverter/Charger ofte nerven i mobile power systemer.

Link ejer: Anders Brønserud

Dato tilføjet: oktober 6, 2009

Antal Hits: 2