ID: 8840

Title: Coach & Psykoterapeut Skolen - http://www.coachingskolen.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Med Coach & Psykoterapeut Skolens 2-årige coach & mentor uddannelse vil du få en af markedets mest seriøse og kompetente uddannelser til at arbejde med coaching og mentoring.

Med Skolens 4-årige psykoterapeut uddannelse vil du få en af markedets mest kompetente uddannelser til at arbejde som psykoterapeut, hvor der mestres både coaching og psykoterapi.

Begge uddannelser har et fagligt indhold, en længde og et timetal, der gør dem til seriøse og længerevarende uddannelser.

Coach & Psykoterapeut Skolens formål er at tilbyde kompetente uddannelser, med dansk udstedt certifikater, som dokumenterer anvendelse af videnskabeligt anerkendte teknikker og redskaber.

Skolen blev stiftet i 1990, og undervisningskonceptet er således solidt forankret i etikker og normer på det danske arbejdsmarked og i dansk kultur.

Hvor personlig udvikling hidtil har været delt i en erhvervsdel og i en privat del, udført af to typer udøvere, uddanner Skolen til at arbejde med hele menneskets personlighed – uden at adskille arbejds- og privatpersonen.

Ved at kombinere coaching- og mentoring teknikker fra erhvervs- og sportslivets verden med teknikker fra psykoterapiens verden, samlet i ét tværfagligt koncept, kan der opnås et ekstraordinært højt fagligt niveau til at arbejde i enetimer, som både coach og psykoterapeut.

Link ejer: Michael Nilsson

Dato tilføjet: June 5, 2009

Antal Hits: 5