ID: 9076

Title: Coaching – Tanja Dipo er din personlige coach. - http://www.coaching-erhverv.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Coaching – Tanja Dipo er din personlige coach. Med en personlig coach får du styr på problemerne og få mere overskud og nærvær i dit liv.

Det kan være en jungle at finde den rette coach. Især når der er tale om coaching er det vigtigt at finde en god personlig coach. Tanja Dipo tilbyder at du får personlig coaching og derved mere nærvær. Alle kan modtage personlig coaching og Tanja Dipo har tilbudt coaching til folk fra mange forskellige brancher og med alle mulige forskellige livsforløb.
Der er ikke en korrekt måde at forberede sig på, og du kan komme med stor bevidsthed om dit problem eller bare med en fornemmelse af, hvad du bakser med. Når du kommer til coaching, vil vi hjælpe dig til at præcisere hvad dit problem er, og hvad du ønsker i stedet for.Nogle af klienterne kommer til coaching med meget præcis struktur og indsigt i egne
problemstillinger, og andre kommer for at finde ud af, hvad deres problem egentlig er. Begge dele er lige gode, og uanset hvilken form det har, giver coachingen en stor indsigt og gør problemet (og løsningen) meget mere håndgribeligt.

Link ejer: webmaster

Dato tilføjet: July 4, 2009

Antal Hits: 0