ID: 16008

Title: Coachinguddannelse – NLP Huset - http://www.nlphuset.dk

PageRank:

Beskrivelse:

NLP Huset er Skandinaviens førende NLP, Enneagram- og Coaching hus og er en professionel samarbejdspartner inden for coaching, kommunikation, selvledelse, psykologi, undervisning, salg og det personlige lederskab.

NLP adskiller sig fra andre coachingretninger ved at være meget praktisk orienteret og en NLP uddannet coach vil derfor trække på en lang række forandringsværktøjer, som kan sikre, at coach og coachee arbejder med det, der virker for coachee.

NLP tager udgangspunkt i, at vi sorterer i det, vi oplever. Vi er ikke i stand til at rumme al den information, vi modtager, og derfor udvælger vi det, der passer ind i den måde, vi i forvejen tænker på. Sagt på en anden måde, skaber vi vedvarende vores eget verdens billede, på en måde som giver mening for os.

Hvad vi vælger ud og hvilken betydning, vi tildeler det, afhænger af de individuelle filtre, vi oplever virkeligheden igennem.

Dette er udgangspunktet for coaching med NLP og det betyder, at en NLP uddannet coach vil have en lang række praktiske forandringsværktøjer, som kan bruges til at udfordre og udvikle verdensbilledet.

Link ejer: Ove Schroll

Dato tilføjet: May 23, 2011

Antal Hits: 0