ID: 21062

Title: Comentor A/S - http://comentor.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Den bedst egnede kandidat til en stilling er uvurderlig, men ikke altid let at finde. Comentor er en dansk virksomhed, der har været en del af den danske konsulentbranche siden 2002. Comentor er en dedikeret, respektfuld samarbejdspartner, der fokuserer på at gå i dybden med din virksomhed for at finde det helt rigtige match.

Vi yder støtte, vejledning og service, fra de indledende samtaler om jeres behov til den nye medarbejder er faldet til rette.

Comentor, som har kontor på C.W. Obels Plads 16 i Aalborg, består af et hold af dedikerede medarbejdere, med speciale indenfor ledelsesudvikling og situationsbestemt ledelse.

Det er vores mål at tilbyde den service, der passer til lige netop jeres behov. Hvad end i har brug for hjælp til headhunting af en specifik kandidat, der er ansat andetsteds, eller ønsker at folk selv skal søge en stilling proaktivt, har vi løsning, der passer.

Vi arbejder bl.a. med search og person- og teamvurdering, men derudover arbejder vi også med change management og forandringsledelse, så I kan udnytte jeres fulde potentiale.

Er du selv kandidat? Så har du mulighed for at skrive dig op i vores CV-database eller tilmeld dig vores jobagent. Så skal vi nok kontakte dig, hvis vi finder et match. Vil du høre mere, så er du velkommen til at du tager kontakt til Comentor på telefon +45 26 42 00 00 eller mail [email protected]

Link ejer: Per Hansen

Dato tilføjet: april 11, 2017

Antal Hits: 0