ID: 20494

Title: CT Flyt & Service ApS - http://www.ctflytogservice.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Det at skulle flytte sine ting – både ved private og erhvervsmæssige adresseskift – kan fremstå som et voldsomt og besværligt job, men det vil vi gøre noget ved!

Vores flyttefirma, CT Flyt & Service, har vi over 15 år tilbudt professionel og troværdig flytteservice. Skal CT Flyt & Service også flytte dine ting?.

Det er ikke løgn når vi siger, at vi kan flytte ALT. Produktionsmaskiner, fintfølende måleudstyr eller brandskabe? Vi ordner det hele! Intet er for omfattende eller for delikat for CT Flyt & Service. Vores services omfatter bl.a. hurtig udrykning, privat- og erhversflytning, totalløsninger og fuld forsikring. Vi stiller os ikke tilfredse før du er tilfreds med resultatet. Udover dette er CT Flyt & Service selvfølgelig godt forsikret, hvilket sikrer dig et skånsomt og veludført resultat.

Ønsker du, at vi skal udarbejde et tilbud på dit flytteprojekt? Så udfyld den kontaktformular, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Ønsker du mere information kan du også til hver en tid give os et ring på vores telefonnummer 69 90 23 23. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit flytteprojekt.

CT Flyt & Service ApS

Glentevej 35 B

4500 Køge

69 90 23 23

?

Link ejer: CT Flyt & Service ApS

Dato tilføjet: marts 15, 2016

Antal Hits: 0