ID: 20616

Title: Dalmose Brænde ApS - http://www.dalmosebraende.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Dalmose Brænde leverer vi kvalitets brænde og træpiller til biobrændsel til kunder i hele Danmark. Vores produktkendskab er stort og mangler du rådgivning til den rette brænde til din pejs, står vi klar til at give dig alle relevante oplysninger om vores udvalg.

?

Vi vil gerne levere kvalitets brænde til en god pris, og vi sørger for en hurtig levering inden for 5 hverdage. Alle vores produkter er klar til brug ved levering, og vi har kun træsorter der har høje brændeværdier, der sikrer dig en lang brændetid. Går I flere sammen i et køb har vi gode mængderabatter, og vi leverer gerne til hver enkelt, der er gået sammen i et køb. Hos Dalmose Brænde, er det vigtigt for os, at vi ikke har nogle skjulte omkostninger. Alle vores priser er derfor inklusiv moms og levering, så du altid ved, hvad du får for pengene.

?

Du kan finde vores store udvalg af brænde og træpiller på vores hjemmeside www.dalmosebraende.dk og lave en bestilling direkte. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 32 13 33 73.

?

Dalmose Brænde ApS

Huginsvej 12

Ringsted, 4100

32133373

Link ejer: Dalmose Brænde ApS

Dato tilføjet: juni 24, 2016

Antal Hits: 0