ID: 20684

Title: Dankøling A/S - http://dankoeling.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Dankøling A/S er en dansk virksomhed, der primært leverer køle- og klimaløsninger. Vores kunder er store og små virksomheder, der ønsker en professionel løsning inden for køl, frys og klima. Af store kunder kan vi bl.a. nævne Carlsberg, Telia og Folketinget.

Dankølings personale har mange års erfaring inden for deres felt og leverer løsninger, der både betænker kunden og miljøet – vi er nemlig et grønt firma.

Vi tilbyder din virksomhed alt det den ikke vidste, at den havde brug for, bl.a. køling af serverrum, så jeres IT ikke bliver overophedet, ventilationskøling, der sikrer et godt indeklima på dit kontor eller i din butik. Derudover tilbyder vi også frikøling, køling af vinrum og overvågning af køl og frys. Hvad end din virksomhed har brug for, finder vi en løsning, der passer.

Ønsker du at høre mere om vores køleservice til erhvervslivet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har døgnservice, så ring på telefon +45 70 25 94 50 eller skriv en mail på [email protected] Vi ser frem til at høre fra dig.

Dankøling A/S

Islevdalvej 41

Rødovre, 2610

70 25 94 50

Kategori:

Link ejer: Dankøling A/S

Dato tilføjet: august 18, 2016

Antal Hits: 0