ID: 20432

Title: Dansk Bilforhandler Union - http://www.dbfu.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

At erhverve sig en bil, hvad enten der er tale om en ny eller en brugt, er en betydelig beslutning, der kræver at man sætter sig ordentlig ind i sagen. Ved brugtbilshandel er der i særdeleshed mange ting man skal tage stilling til. Det mest essentielle er dog at man tjekker om man har at gøre med en kompetent og troværdig bilforhandler.

Dette sikrer man ved at samarbejde med en bilforhandler, der er en del af DBFU, hvilket dækker over Dansk Bilforhandler Union. Hos DBFU giver vi vores kunder tryghed i købsprocessen ved at holde øje med at samtlige af købelovens betingelser bliver respekteret. Vi gør køb af bil nemt og sikkert for dig Hos DBFU er der ingen der snyder med kilometertallene, som er så afgørende ved køb af biler!

Dansk Bilforhandler Union har over 100 medlemmer fordelt over hele landet, men fælles for dem er en stor respekt for etisk og moralsk forretningsskik når det gælder bilkøb. Hvis du vil være sikret kompetent og sikker service, så kontakt derfor altid en forhandler af biler, der er tilknyttet Dansk Bilforhandler Union.

Vi har adresse på Broholmvej 152 i Korsør. Ønsker du mere information om DBFU, så har du altid mulighed for at komme i kontakt med os på vores mailadresse [email protected] eller på vores telefonnummer +45 30 30 84 78. Giv os en chance for til en tryg og sikker handel!

Link ejer: Dansk Bilforhandler Union

Dato tilføjet: januar 11, 2016

Antal Hits: 0