ID: 20412

Title: Dansk Ejendsoms-Center ApS - http://de-c.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Går du og leger med drømmen om at være ejer af din egen restauration, men er du i tvivl om, hvordan du realiserer dette ønske? Så står vi hos Dansk-Ejendomscenter ApS klar til at tilbyde vores ekspertise.

Dansk-Ejendomscenter ApS er en moderne virksomhed, der i en længere årrække har arbejdet hårdt på at assistere vores kunder med udlejning, køb og salg indenfor restaurationsbranchen.

Vores omfattende liste over udbudte forretninger, som du kan se på vores hjemmeside, ommfatter et bredt udvalg af forskelligartede restauranter, lige fra små pizza- og kebabrestauranter til nymoderniserede spisesteder på unikke beliggenheder i hele landet.

Lige meget hvad du ønsker dig, vi vil bestræbe os på at finde en løsning, der både kan opfylde dine ønsker og overholde dit budget. Den perfekte restauration venter kun på dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan være behjælpelige med at finde din drømme-forretning. Vi har adresse på Åboulevard 31 midt på Frederiksberg, men du er også altid velkommen til at kontakte os på vores telefon 35 37 28 22, eller gennem den kontaktformular du finder på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dansk Ejendsoms-Center ApS

Åboulevard 31

Frederiksberg C 1960

35372822

Link ejer: Dansk Ejendsoms-Center ApS

Dato tilføjet: december 4, 2015

Antal Hits: 0