ID: 10681

Title: Dansk-engelsk oversættelse - http://www.hurtigoversaetter.dk/da-DK_Experience.htm

PageRank:

Beskrivelse:

Har du brug for en dansk- engelsk oversættelse?

Så er du kommet til de rette. Vi kan med garanti tilbyde de bedste engelske oversættelser, til de mest konkurrencedygtige priser.

Når vi vælger en oversætter, er vi altid særligt opmærksomme på følgende aspekter:

  • Takster
  • Erfaring inden for det pågældende fagområde
  • Relevant uddannelse inden for oversættelse
  • (Positive) anbefalinger
  • Leveringstid
  • Sproglig ekspertise

Oversætteren skal have indgående kendskab til det pågældende emne for at kunne levere en kvalitetsoversættelse, og skal selvfølgelig beherske både kilde- og målsproget fuldt ud. Derudover er erfaring inden for oversættelse en afgørende forudsætning! Sprogstuderende får under ingen omstændigheder arbejde gennem os. Vi ønsker nemlig at vores kunder benytter sig af vores service igen og igen.

Vores oversættere har flere års erfaring. De bor og arbejder i det land, hvor målsproget for oversættelsen er hovedsproget. Derfor kan du trygt stole på, at din tekst er i gode hænder.

Da vores oversættere er indstillet på både aften– og weekendarbejde, kan vi garantere hurtig levering. Det kan faktisk ikke gøres hurtigere andre steder. Vores kontor er åbent dagligt fra 09:00 til 18:00. Ønsker du at få flere forskellige filer oversat, kan du sende dem til [email protected]. En af vores projektkoordinatorer sender dig så et tilbud pr. e-mail inden for en time.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

http://www.hurtigoversaetter.dk/da-DK_ContactUs.htm

Link ejer: Hurtigoversætter

Dato tilføjet: september 22, 2009

Antal Hits: 2