ID: 14751

Title: Dansk-polsk datingside - http://www.meetpol.com

PageRank:

Beskrivelse:

Meetpol.com er en seriøs og unik dansk-polsk datingside. Siden indeholder specielt udarbejdede funktioner, der hjælper dig med hurtigt at komme i kontakt med polske piger.

På Meetpol.com finder du fx en specielt udarbejdet dansk-polsk ordbog, vi oversætter din annonce til polsk, du kan skrive et brev på polsk, eller du kan sende et postkort med en hilsen fra, hvor du bor. På Meetpol.com får du altid gode råd, hvis du har brug for det.

Marlena Sørensen, websidens ejer, har selv oplevet at flytte til udlandet på grund af kærligheden. Hun er født og opvokset i Polen, men i 1989 mødte hun en dansk mand gennem et kontaktbureau. Med sin lille datter flyttede hun til Danmark og begyndte et helt nyt liv.

Sammen med sin mand oprettede hun et kontaktklub for polske kvinder og danske mænd. Kontaktklubben blev starten på en lang række initiativer, der siden 1989 har skabt utallige par.

Hun har altid været lidt af en Kirsten Giftekniv, og med tiden har hun lært rigtig meget om de udfordringer og problemer, man står overfor, når to mennesker fra hver sit land skal finde ud af det sammen – ikke mindst af egen erfaring.

For nogle år siden overførte hun dette til internettet, og med Meetpol har hun taget skridtet fuldt ud og gjort det endnu nemmere for danske mænd at benytte sig af hendes tjenester og kontakter.

Link ejer: Marlena Sørensen

Dato tilføjet: February 22, 2011

Antal Hits: 3