ID: 21054

Title: Dansk Tæppe- og Gulvservice - http://danskgulv.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Dansk Tæppe- & Gulvservice er et firma, der blev grundlagt i 1993 med speciale i gulvbelægning, og de har lige siden leveret og monteret højkvalitetsgulvtæpper til deres kunder fra København og andre byer på Sjælland. I deres daglige virke har de altid fokus på at være den foretrukne tæppevirksomhed for både deres mindre kunder i private hjem og deres større kunder, der tæller virksomheder og organisationer. Uanset hvilken type opgave deres medarbejdere står overfor er ambitionen at yde deres bedste service og levere et flot resultat, som vækker tilfredsstillelse blandt deres enkelte kunder.

Hos Dansk Tæppe & Gulvservice findes et bredtfavnende udvalg af tæpper, der kan tilfredsstille enhver efterspørgsel. De kan således tilbyde deres kunder alt fra væg-til-væg tæpper til løse gulvtæpper for enhver smag.

Det er altid muligt at få kvalificeret rådgivning i forbindelse med ethvert køb, hvor der kan vejledes i forhold til tæppernes æstetiske udtryk og deres slidstyrke. Vil du gerne have en ide om, hvordan forskellige tæpper vil tage sig ud i dit hjem eller i virksomheden, er det muligt at få tæppebussen på besøg, der kører ud på lokationen med et stort udvalg af gulvtæpper.

Er du på udkig efter ny gulvbelægning, er du velkommen til at kontakte Dansk Tæppe & Gulvservice. Du kan kontakte dem telefonisk på 20642424 eller via mail til [email protected] Vil du læse mere om deres produkter og services, kan du også besøge deres hjemmeside på http://danskgulv.dk.

Dansk Tæppe- & Gulvservice
Birkevej 2 B
2635 Ishøj
20 64 24 24

Link ejer: Dansk Tæppe- og Gulvservice

Dato tilføjet: april 6, 2017

Antal Hits: 0