ID: 13787

Title: DealDone – arkitektur og design - http://www.dealdone.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Vi arbejder med design og arkitektur. Vi har tillige en web-shop, hvor du kan købe kvalitets produkter til rimelige priser. Vores ide er: Det skal være velfungerende produkter. De skal se godt ud. Prisen skal være overkommelig.

Deal Done ApS er et familieforetagende, der har design og arkitektur som udgangspunkt. Vi har nu lavet en Internet butik, hvor man kan købe produkter med en god funktionalitet, et godt design og dette til rimelige priser.

For 15 år siden tegnede vi et lav-energi hus til beboelse og erhverv baseret på en cirkulær geometri. Huset har vist sig at være særdeles velfungerende og Deal Done har nu til huse der. Til navigation på Deal Done har vi benyttet en plan af huset og lagt nogle billeder ind på hjemmesiden, der viser de forskellige rum. En lang række af de produkter der tilbydes på Deal Done bliver rent faktisk benyttet i huset og hvor det er tilfældet vises billeder, så produkterne kan ses i en bestemt design sammenhæng.

Sortimentet i butikken er ofte det man vil kalde ‘topmodeller’, hvilket indikerer at prisen ligger i den øvre ende af skalaen for en bestemt produkttype. Vi bestræber os imidlertid også på at have produkter i den lavere ende af prisskalaen indenfor rammerne af god kvalitet. Det er ofte således, at de yderste faciliteter ved et produkt i forhold til basis faciliteterne, prissættes højt af producenterne. Analogien her er den samme som ved flybilletter,- basis er at komme fra A til B og det gør man både på økonomiklasse som på business class,- prisen er dog noget forskellig.

Link ejer: DealDone

Dato tilføjet: November 11, 2010

Antal Hits: 0