ID: 8725

Title: Den sunde slankekur - http://www.sundevalg.dk

PageRank:

Beskrivelse:

En ny hjemmeside, der vil hjælpe danskere til varige vægttab på sunde og sjove måder. Hjælpen bygger på lige dele viden, inspiration og motivation og tager udgangspunkt i den enkelte bruger. www.sundevalg.dk respekterer, at man kan tabe sig på mange måder. Det er den enkelte, som selv bestemmer midlerne og tempoet.

Et vigtigt hjælpemiddel er energi regnskabet. Man kan dagligt registrere indtag og forbrug af kalorier, udregne balancen mellem kulhydrater, fedt og proteiner, og forudsige vægtændringer. Balance er afgørende for vægt kontrol. Man taber sig kun, hvis man spiser færre kalorier end man forbrænder – og modsat. Der er ingen genveje! Med mere end 2000 fødevarer og 500 aktivitets og motionsformer er det nemt at lave et korrekt dagligt regnskab. Erfaringsmæssigt er dette et meget vigtigt hjælpemiddel.

Der er som sagt ingen simple genveje til vægttab – men masser af alternative veje. På hjemmesiden kan man sammenligne fødevarer og motionsformer på mange forskellige måder. Det inspirerer til nye og mere spændende veje mod det varige vægttab.

Vægt er imidlertid ikke lig sundhed. Sundhed er også et spørgsmål om styrke, kondition, smidighed mv. Og man kan godt blive sundere uden at tabe sig. www.sundevalg.dk giver dig 70 tests, så du kan vurdere din almene sundhed og få ideer til forbedringer. Hjemmesiden giver også vejledning i simple øvelser, som kan laves hjemme og uden særlig træningsudstyr.

Der findes mange andre hjælpemidler på www.sundevalg.dk – herunder mulighed for at dele erfaringer med og få opbakning fra andre medlemmer.

Hjemmesiden ønsker at gøre op med slankekure, der kun holder nogle uger, eller sultekure, hvor blodsukkeret falder, man bliver sur og utilpas. I stedet skal man bruge sund fornuft og det skal være nemt. Hjemmesiden giver hjælp til selvhjælp via viden, inspiration og motivation.

Link ejer: Nete

Dato tilføjet: May 22, 2009

Antal Hits: 1