ID: 20856

Title: Designers Smart Optique ApS - http://www.ds-optique.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Briller er ligesom en partner – det skal være et match og man skal og give hinanden den støtte der er behov for. Designers Smart Optique er en optiker i Køge, hvor vi bryster os af at have byens bedste kvalitet og priser.

?

Der er mange brillebutikker i Køge, men hos Designers Smart Optique er priserne stort set halveret i forhold til vores konkurrenter. Vi forhandler bl.a. brilleglas, designerstel og kontaktlinser. Da vores ejer Michael Krasnik har over 20 års erfaring i glasindustrien, sælger vi udelukkende det bedste glas i branchen.

?

Som kunde hos os har du mange fordele, bl.a. multipower glas med branchens største læsefelt, 22 måneders gratis brilleforsikring og penge-tilbage-garanti.

?

Har du behov for nye briller, kan du trygt komme til os. Vi hjælper gerne med at finde den rette brille- eller linseløsning til dig.

?

Vi har adresse på Vestergade 9, 4600 Køge, men på grund af vores kvalitet og priser har vi kunder fra hele landet. Vil du vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til kontakte os på telefon +45 56 65 77 02 eller over mail [email protected] Vi ser frem til forhåbentlig at se dig i vores butik.

?

Designers Smart Optique ApS

Vestergade 9

56 65 77 02

Køge, 4600

Link ejer: Designers Smart Optique ApS

Dato tilføjet: december 15, 2016

Antal Hits: 0