ID: 20789

Title: Dyrlæge Anett Weber - http://dyrlaegeanettweber.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Jeg er praktiserende dyrlæge og har praksis i Espergærde i Nordsjælland. Jeg behandler primært hunde og katte, men hjælper også gerne mindre kæledyr som marsvin og kaniner. I min praksis tilbyder jeg både medicinske og kirurgiske behandlinger til dit kæledyr.

Har du brug for, at jeg kommer ud og tilser dit kæledyr, foretager jeg meget gerne hjemmekonsultationer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Ofte er det bedre for dit kæledyr, at jeg undersøger det i vante omgivelser, og du har derfor altid mulighed for at få besøg af mig, hvis behovet opstår.

Jeg vejleder desuden også i den rette ernæring til din hund og holder ofte foredrag med fokus på BARF-fodring. Du kan læse mere om mine behandlinger og ernæringsvejledning på min hjemmeside dyrlaegeanettweber.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller ønsker at bestille tid til konsultation enten i eget hjem eller i min praksis i Espergærde. Du kan ringe til mig på telefon 20 70 83 54 eller sende en mail på [email protected], så vender jeg tilbage til dig.

Dyrlæge Anett Weber

Gartnervej 21 A

3060 ESPERGÆRDE

20 70 83 54

Link ejer: Dyrlæge Anett Weber

Dato tilføjet: november 11, 2016

Antal Hits: 0