ID: 16205

Title: E-mail marketing er effektiv markedsføring - http://globase.dk/e-mail-marketing

PageRank:

Beskrivelse:

Globase International har udviklet et utroligt effektivt og brugervenligt e-mail marketing system, som gør arbejdet med e-mail marketing langt mere udbytterigt. Systemet indeholder en lang række funktionaliteter, der gør din e-mail marketing mere effektiv, end du drømmer om.

Globase er naturligvis meget mere end et e-mail marketing system. Faktisk udgør e-mail marketing systemet blot kernen i vores produktportofølje. For udover kernekompetencen, nemlig vores e-mail marketing system, tilbyder Globase en række tillægsmoduler, som kan skræddersys til netop dine behov. Endelig rådgiver Globase i forbindelse med kampagnetiltag, tekniske løsninger samt integrationer, forskellige muligheder inden for e-mail marketing-kampagner og meget mere.

Den helt store fordel ved sms markedsføring er, at budskabet afsendes til et medie, som alle mennesker har på sig hele tiden – nemlig mobiltelefonen. Det betyder, at du med sms markedsføring rammer personer, som ellers ikke vil være lige så modtagelige overfor markedsføringsbudskaber. Med sms markedsføring fører du budskabet over på mobiltelefonen, hvor en stor del af befolkningen bruger allermest tid.

Globase International er en af de førende udbydere af sms markedsføring i Danmark. Vi tilbyder to specialiserede og afprøvede former for sms markedsføring – Inbound og Outbound sms markedsføring.

Inbound sms markedsføring bruges især til at indsamle leads og generere trafik til et website. Det kan ske ved at promovorere konkurrencer via inbound sms markedsføring, hvor modtageren skal gå ind på et website for at deltage. Inbound sms markedsføring anvendes også i forbindelse med tilmelding eller afmelding af nyhedsbreve.

Outbound sms markedsføring anvendes især, når der skal sendes servicemeddelelser ud til en bred målgruppe. Det kan eksempelvis være lancering af nye produkter, informationer om driftsforstyrrelser eller påmindelser om tandlægebesøg til enkelt personer.

Formålet med et nyhedsbrev er naturligvis, at få modtageren til at åbne det og læse det. Indholdet bør derfor være målrettet den gruppe, du sender nyhedsbrevet ud til. Globase giver eksempelvis mulighed for at segmentere indholdet i nyhedsbrevet så budskabet bliver så relevant så muligt. Udsend nyhedsbreve hvor indholdet dannes på baggrund af de interesser, som modtageren selv har tilkendegivet, da personen tilmeldte sig nyhedsbrevet.

Det kan være en helt uoverskuelig opgave at sidde med HTML-programmering af nyhedsbrevsskabeloner. Derfor har vi i Globase blandt andet specialiseret os i at programmere professionelle nyhedsbrevskabeloner ud fra de oplæg, vores kunder kommer med. Det vil sige, at du slipper for den besværlige programmering men stadig har fuld kontrol over udseende og indhold i dit nyhedsbrev. Globase garanterer dig samtidig at nyhedsbrevet fremstår ens og professionelt i alle e-mail klienter.

Link ejer: Joan Paepcke

Dato tilføjet: juni 28, 2011

Antal Hits: 0