ID: 6733

Title: Efter- og videreuddannelse - http://www.finduddannelse.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Ny gratis søgetjeneste samler alle videre- og efteruddannelser

finduddannelse.dk blev lanceret i november 2007 og er siden vokset dramatisk. Siden giver for første gang danske virksomheder og deres medarbejdere muligheden at søge efter videre- og efteruddannelser samt kurser på samtlige landets skoler og institutioner.

Finduddannelse giver dig et let, overskueligt overblik, der sparer din virksomhed kostbar tid. Samtidig sørger vores omfattende database for, at du finder det optimale kursus i forhold til dine medarbejderes eller dit eget behov. Efteruddannelse og kompetenceudvikling er alfa omega i dagens samfund, og investering i kontinuerlig videreuddannelse sikrer dynamiske og fremtidsorienterede medarbejdere.

Finduddannelse.dk har netop indgået et tæt samarbejde med Business.dk, Berlingske Tidende og Erhvervsbladet – og vil derigennem få ansvaret for tre af Danmarks største avisers uddannelsessektioner.

Finduddannelse.dk er en videreudvikling af – og et søsterselskab til – utbildning.se, der på blot få år er vokset til at blive Sveriges mest anvendte søgetjeneste for uddannelser.

Målet er at blive Danmarks bedste – og dermed mest benyttede – søgemaskine for kurser og uddannelser indenfor erhvervslivet. Markedet for efteruddannelse er komplekst og fragmenteret, og ingen har indtil nu givet danske virksomheder den service vi tilbyder – dvs. at samle alle udbydere på en overskuelig facon. Finduddannelse ankommer på markedet med en stor og positiv erfaring med dette, og vi er i en unik position til at dække det voksende behov.

Søgetjenesten giver dig både information og inspiration. Det er en brugervenlig, og gratis, service.
Besøg hjemmesiden og send en uforpligtende forspørgsel på de kurser du er interesseret i. Såfremt du ikke finder det, du leder efter, er du velkommen til at sende en e-mail til [email protected] Så indhenter vi tilbud fra alle udbydere af det type kursus du eller dine medarbejdere søger.

Læs mere på:

www.findudddannelse.dk

Link ejer: Jesper Petersen

Dato tilføjet: June 16, 2008

Antal Hits: 12