ID: 11511

Title: Ejendomsmægler Carl Nielsen - http://www.cnbolig.dk

PageRank:

Beskrivelse:

?

Ejendomsmægler Carl Nielsen fra CN Bolig i Aalborg er den første ejendomsmægler der tilbyder sine kunder total tilfredshedsgaranti. Ejendomsmægleren tilbyder nemlig sine kunder mulighed for at kunne annullerer den ellers så tunge formidlingsaftale om salg, kvit og frit og uden at der skal ske betaling af nogen art.

Ejendomsmægleren udtaler.:

Vi samler kun på tilfredse kunder, og det får vi kun ved at vise den tillid og den respekt som vores kunder fortjener og har krav på, derfor har vi lavet et nyt solgt eller gratis produkt, der giver vores kunder mulighed for at kunne opsige den indgået formidlingsaftale om salg, såfremt man ikke er 100 % tilfreds med salgsarbejdet. Og dette uden at skulle betale salær eller omkostninger af nogen art, det kalder vi tilfredshedsgaranti.

Vi bestræber os naturligvis 100 % på, at vores kunden ikke på noget tidspunkt føler grund, til at opsige den indgået aftale, men det valg føler vi kunden skal have.

Vi tilbyder naturligvis vores kunder 100 % solgt eller gratis, og vi opkræver ikke startgebyr på 10.000 eller 20.000 kr. som flere større kæder er begyndt på.


Link ejer: Carl Nielsen

Dato tilføjet: december 11, 2009

Antal Hits: 0