ID: 20378

Title: Eurefa ApS - http://eurefa.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

EuRefa er en professionel virksomhed, der primært beskæftiger sig med industrikøl til større virksomheder, men dog også står for salg af fx varmepumper til små virksomheder samt Hr. og Fru Danmark.

Siden firmaets grundlæggelse i år 2011 har vi opbygget et kompetent hold af ansatte, og siden vi udvidede virksomheden med søsterselskabet EuRefa Nord ApS, står vi nu både til rådighed med vores ekspertise i Jylland og på Sjælland. Vi tilbyder et omfattende udvalg af køleløsninger, foretager serviceeftersyn på nuværende løsninger og vejleder både private og virksomheder, når det kommer til køl- og frys.

Vores team af medarbejdere modtager regelmæssige efteruddannelseskurser, bl.a. i hvordan man bedst kombinerer køl og miljøvenlig aktivitet, og af den grund kan vi altid tilbyde den absolut bedste service til glæde for både miljøet og vores kunder.

Vi har en alsidig kundetilslutning som blandt andre består af varehuse, medicinalvirksomheder og leverandører af øl og læskedrikke.

Ønsker du flere informationer om vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på vores telefonnummer 70 20 30 93, så vi kan starte en dialog og fremlægge et uforpligtende forslag til din virksomhed eller dig. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Eurefa ApS

Vævergangen 22D

Karlslunde 2690

70203093

Link ejer: Henrik Larsen

Dato tilføjet: oktober 27, 2015

Antal Hits: 0