ID: 20681

Title: Filial af Sparvath Rengøring og Vinduespolering AB - http://filialsparvath.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Sparvath er vi en kvalitetsbevidst rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøring for private og virksomheder. Da vi er beliggende i Herlev kan vi tilbyde vores service i København og omegn med alle typer af rengøringsindsatser.

?

Hos Sparvath Rengøring tilbyder vi fleksible løsninger for dig som kunde, og vi tilpasser derfor altid vores rengøring efter dine ønsker. Vores medarbejdere er dedikerede og gør en dyd ud af at yde en service af høj kvalitet, så vi sikrer kunder, der er tilfredse med vores indsats.

?

Vi har en ambition om kun at benytte rengøringsmidler, der er miljømærkede. Det er vigtigt for os, at vi benytter miljøvenlige produkter, så de udover at passe på miljøet desuden også giver vores medarbejdere og kunder et arbejdsmiljø uden skadelige kemikalier.

?

Vi står klar til at give dig vores bedste indsats. Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 30 66 74 48 eller skriv til os pr mail på [email protected], så hører du tilbage fra os.

?

Filial af Sparvath Rengøring og Vinduespolering AB

Lyskær 3 CD

2730 Herlev

30667448

Link ejer: Sparvath Rengøring

Dato tilføjet: august 17, 2016

Antal Hits: 0