ID: 8446

Title: Fitness og bodybuilding - http://www.bestrong.dk

PageRank:

Beskrivelse:

BESTRONG er en livsstil som ikke kun handler om at være stærk se godt ud

Den handler om den mentale styrke som ligger i kølvandet af en velsmurt højtydende maskine som kører på almindelig benzin.

Diverse forskellige ambitioner om at bygge en god krop op, få en lav fedtprocent, nå sine mål i karrieren eller være atlet indenfor en bestemt sportsgren er ikke så forskellig fra hinanden.

Det hele udspringer i din bevidsthed og ikke i kroppen; Det starter med en erkendelse at vi ikke er tilfreds med tingenes nuværende tilstand. Derefter beslutter vi måske at vi skal gøre noget ved det. Men vores intentioner batter ikke meget hvis vi ikke handler på dem. Handlekraft er derfor kodeordet her.

Du skal finde ressourcerne i hovedet og ikke i kroppen. Det er din bevidsthed, som styrer din krop – det er din bevidsthed, som får dig op af sofaen og det er din bevidsthed, som får dig til at vælge kylling frem for pizza. Det er i din bevidsthed du skal finde motivationen!….vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej.

BE STRONG livsstilen handler ikke om at løfte tunge ting, om at gå på diæt eller sidde på en kondicykel i timevis. BE STRONG livsstilen er når krop og sjæl går op i en højere enhed. En stærk krop er intet værd uden en stærk sjæl og omvendt.

Vil du have noget ud af din indsats her i livet, skal du være seriøs. Ingen har opnået usædvanlige resultater, uden at de har ydet en indsats ud over det sædvanlige.
Moderat indsats giver moderate resultater, hvor imod en seriøs indsats giver seriøse resultater. Så det er helt op til dig selv, hvor meget du vil have ud af din indsats!

Link ejer: Henning Kristensen

Dato tilføjet: April 15, 2009

Antal Hits: 0