ID: 20963

Title: Flex Funding A/S - http://www.flexfunding.com/

PageRank:

Beskrivelse:

Flex Funding A/S er en virksomhed der assisterer privatpersoner med, at placere deres aktiver i et specifikt projekt. Med det menes, at en person kan investere sine værdier hos Flex Funding således får de en fordelagtig rente og et flot afkast ud af det. Flex Funding sørger for, at de investerede penge til slut går til de virksomheder der har ansøgt. Man kan derfor kalde Flex Funding for en markedsplads hvor begge parter kan handle. Virksomheden ser sig selv, som værende en robust samarbejdspartner som nemt kan skabe værdi og vækst, sideløbende udbyder de stor tryghed. Via. Finanstilsynet har Flex Funding opnået en ubegrænset tilladelse til, at tilbyde lånebaseret crowdfunding.

I tilfælde af, at Flex Funding skulle gå konkurs sørger virksomheden for, at alle får 100% af deres penge tilbage, således sørger virksomheden for, at udbyde stor sikkerhed til både långivere og låntagere.

Hvis du er interesseret i at vide mere om virksomheden, kan du med fordel gøre brug af kontaktformularen som du finder på hjemmesiden, skrive en mail til [email protected] eller kontakte dem telefonisk på 70 60 52 00.

Link ejer: Poul Dissing

Dato tilføjet: februar 17, 2017

Antal Hits: 0