ID: 20572

Title: Frandsen Fotografi ApS - http://frandsenfotografi.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Mangler I skønne fotografier af jeres familiemedlemmer? Eller ønsker I veludførte fotos af dine kolleger? Frandsen Fotografi er eksperter i portrætfotos. Firmaet startede i 1998 og har fra begyndelsen været behjælpelig for privatpersoner og erhverv med at fotografere veludførte og professionelle portrætbilleder.

?

Vores firma har et studie til at fotografere i Hovedstadens centrum. På vores adresse er det muligt at skyde fotografier af jeres familie eller ansatte, og finpudse fotografierne efter fotosessionen, så portrætterne bliver, som I har behov for.

?

Et fotografi fortæller en historie. Portrætbillleder kan hjælpe til at visualisere en tid i familiens liv. Billederne kan også bidrage til jeres forretnings image ved at portrættere jeres ansatte med nydelige portrætter.

?

I har mulighed for at se udvalgte eksempler på vores portrætter her på Frandsen Fotografis hjemmeside. Hvis I har tanker om en serie af fotos, portrætter samt har behov for en ny visualisering af jeres familie og virksomhed, så tal med os. Vi ser frem til at hjælpe jer.

?

Frandsen Fotografi ApS

Klerkegade 19, 1. th.

1308 København K

27 20 27 06

?

?

?

Link ejer: Frandsen Fotografi ApS

Dato tilføjet: juni 1, 2016

Antal Hits: 0