ID: 20793

Title: Gastro Studio ApS - http://www.gastro-studio.com/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Gastro Studio er vores vision at skabe en god oplevelse for vores gæster ved kun at servere kvalitetsbevidste retter lavet af sæsonens råvarer. Vi har hele tiden fokus på at udvikle vores niveau ved at skabe smagsoplevelser med økologi og bæredygtighed i centrum.

?

Du er velkommen til at besøge vores restaurant i Nordhavn, hvor vi vil gøre vores bedste for at give jer en behagelig aften. Ved siden af vores restaurant tilbyder vi desuden også mad til selskaber og sparring og rådgivning om din menu .

?

I gastro Studio arbejder vi ud fra tre værdier. Vores arbejde skal være gennemsigtigt lige fra valget af vores råvarer til tilberedningen af vores retter. Vi vil videreudvikle os fagligt, så vi altid kan forny og forbedre din smagsoplevelse. Og vi ønsker at tage socialt ansvar, og derfor er vores personale sammensat med plads til forskellighed.

?

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside på www.gastro-studio.com eller ringe til os på 24 44 46 88 eller sende en mail til [email protected]

Link ejer: Gastro Studio ApS

Dato tilføjet: november 17, 2016

Antal Hits: 0