ID: 20862

Title: Global Express Wedding I/S - http://www.globalexpresswedding.com/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Global Express Wedding kan de stå for at planlægge bryllupper for internationale besøgende i Danmark, der ønsker at blive gift hurtigt og nemt. Medarbejderne hos Global Express Wedding arbejder som bryllupsplanlæggere, advokater der en en del af advokatsamfundet, eventplanlæggere og professionelle bryllupsfotografer. Fælles for alle medarbejdere er, at de har fokus på at give en dag dedikeret til kærligheden.

?

Har du en kæreste fra udlandet, som du gerne vil giftes med eller har du udenlandske venner eller familie, der gerne vil dele resten af livet sammen, kan I altid få hjælp fra Global Express Wedding til planlægning og vielsen.

?

Allerede inden for 48 timer, vil de give besked på, hvilke dokumenter, de skal bruge til jeres bryllup, for at give jer en smuk dag med fokus på jeres kærlighed til hinanden.

?

I er altid garanteret en god pris, uden at det påvirker hverken kvalitet eller service. Hvis du har spørgsmål, kan du læse mere på hjemmesiden www.globalexpresswedding.com hvor du kan finde svar på oftest stillede spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte Global Express Wedding via mail [email protected] eller telefonisk på +45 29626122.

?

Global Express Wedding I/S

40711501

Torvet 3

Ærøskøbing, 5970

Link ejer: Global Express Wedding I/S

Dato tilføjet: januar 4, 2017

Antal Hits: 0