ID: 20409

Title: Grønbech & Churchill - http://www.gronbech-churchill.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Hungrer du efter en middag, der kan forkæle samtlige dine smagsløg? Grønbech & Churchill er en kritikerrost restaurant i hjertet af København, der tilbyder lækre anretninger til både frokost og aften.
Vores gastronomiske stil er helt unik, den er umiddelbar, kreativ og frem for alt smagsrig, da alle vores retter tager udgangspunkt i årstidens friskeste råvarer.
Med topkokken Rasmus Grønbech ved roret og en Michelinstjerne med i bagagen er du garanteret en gourmet-oplevelse, du sjældent vil glemme.
Vores minimalistisk indrettede restaurant kan huse 65 spisende gæster, og vores veluddannede tjenere vil sørge for at ikke blot maden, men også servicen er i top.
Drømmer du om at holde et selskab, så tøv ikke med at kontakte os. Intet selskab er ens, og vi sammensætter derfor en individuel menu tilpasset dig og dine gæster.
For bestilling af bord, til både store og små selskaber, bedes du ringe på vores telefonnummer 3221 3230, og ellers er du altid velkommen til at slå et smut forbi vores restaurant på Esplanaden 48, Amaliegade 49, 1256 København K Vi glæder os til at give dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Grønbech & Churchill
Amaliegade 49
1256, København K
32 21 32 30

Link ejer: Grønbech & Churchill

Dato tilføjet: december 1, 2015

Antal Hits: 0