ID: 20935

Title: Grundtvigs Dyreklinik - http://grundtvigs-dyreklinik.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge som har adresse i København lige ved Nørrebro. Klinikken forsøger altid, at få alle små dyr og deres ejere føler at de er i trygge hænder når de ankommer. Klinikken varetager en bred vifte af opgaver, både de reglmæssige sundhedstjek, tandrensninger og små kirurgiske indgreb det kunne eksempelvis være kastration af hanhunde.

Klinikken tilbyder at komme på hjemmebesøg hvis besøget til klinikken kan blive en udfordring eller hvis man står overfor den triste siatuation at skulle have aflivet et dyr. en gang i mellem kan det være bedst, at udføre en sådan opagve i vante omgivelser så det på den måde mindsker stressen for dyret. Der bliver selvfølgelig kun udført professionel pleje og omsorg af dyrene, klinikken har et personale som er fagligt dygtige og ikke mindst immødekommende. Grundtvigs Dyreklinik har også en butik, hvor man kan finde en bred vifte af produkter til dyr.

Klinikken er altid parat til, at hjælpe dig og dit kæledyr, ligemeget om det er til en snak eller hvis det er fordi du har behov dyrlægens hjælp.

Du kan kontakte klinikken telefonisk på 21 62 85 42 ved at sende en e-mail til [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen som du finder på hjemmesiden.

Grundtvigs Dyreklinik

Tuborgvej 266 B

2400 København NV

21 62 85 42

Link ejer: Ole Jensen

Dato tilføjet: februar 13, 2017

Antal Hits: 0