ID: 20850

Title: Hillerød Autocenter ApS - http://hillerodautocenter.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Trænger din bil til et serviceeftersyn? Skal du købe eller sælge? Så kan Hillerød Autocenter være behjælpelige.

?

Hillerød Autocenter er et ungt team af dygtige mekanikere, der brænder for arbejdet med biler. Vi har stort erfaring med autohandel og reparation af biler, og i vores lokaler i Hillerød tilbyder vi alt fra almindelige serviceeftersyn til salg af din bil.

?

I vores service indgår bl.a. at motorolie og filter skiftes og at styretøj, luftfilter og lygter kontrolleres.

?

Vil du sælge din bil sætter vi den gerne i stand, så den kan fremstå fra sin bedste, mest fordelagtige side. Skal du købe, har vi også et stort udvalg af brugte biler – af kvalitet vi kan stå inde for. Kniber det med pengene, tilbyder vi forskellige finansieringsmuligheder.

?

I Hillerød Autocenter tilbyder vi syn på alle bilmærker. Når vi har foretaget servicetjekket forkæler vi også gerne din bil med en vask eller en polering.

?

Er du på jagt efter en troværdig autoforhandler, og en mekaniker der kan sit kram, så er Hillerød Autocenter et oplagt valg. Vi har adresse på Falkevej 20, 3400 Hillerød. Vil du høre mere om vores services, er du velkommen til kontakte os på mail [email protected] eller over telefon på +45 72 48 88 87. Vi ser frem til at høre fra dig.

Link ejer: Carsten Hansen

Dato tilføjet: december 9, 2016

Antal Hits: 0