ID: 20672

Title: Hotel Hammersø - http://hotel-hammersoe.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

I den nordlige del af Bornholm er Hotel Hammersø placeret i grønne naturområder blot en lille gåtur fra Sandvig Strand hvor du kan nyde udsigten til Hammersø. Hotellet er særligt velegnet til dig, der holder af at være nær grønne områder og derudover sætter pris på bekvemme forhold.

Med et besøg hos os kan du bestille ferie i vores lejligheder eller sommerhuse eller tjekke ind på et af Hotel Hammersøs hyggelige værelser. Her har du mulighed for at nyde sommeren på vores solrige terrasse med svømmebassin og vores flotte restaurant, hvor der serveres stor morgenmad og appetitlige middage.

Hotellet falder i ét med den flotte natur, man forbinder med Bornholm, og vi kan tilbyde en dejlig tur for naturentusiaster, der holder af bådture eller lange vandreture i Bornholms klitlandskab.

Hotel Hammersø har været en del af Kjær familien siden 2. Verdenskrig og den dag i dag er 3. generation en del af driften på hotellet, der ligger i Allinge, Sandvig. Vil du gerne høre mere om, hvad vi tilbyder, eller ønsker du at lave en reservation, kan du altid ringe til os på 56 48 03 64 eller skrive en e-mail til os til [email protected]

Link ejer: Hotel Hammersø

Dato tilføjet: august 10, 2016

Antal Hits: 0