ID: 7722

Title: Hotel med Villa og lejligheder på Tenerife - http://www.ritz-tenerife.com

PageRank:

Beskrivelse:

Nyd en afslappende,rolig og ubekymret ferie i en af vore flotte og børnevenlige ferielejligheder eller private villaer med egen pool.

Familieferie.
Som en af de bedste hoteller på den sydlige del af Tenerife, har Ritz Resorts en dejlig afslappet og børnevenlig atmosfære, swimmingpool og børnepool omkranset af en lækker terrasse til solbadning.

Romantisk og eksotisk bryllup på Tenerife
De Kanariske øer – og specielt det eksotiske Tenerife med mange strande og den smukke natur, er et yndet sted for afholdelse af et drømme bryllup og fest i udlandet. Øen med det evige forår,sol, sand og strand har meget at tilbyde – både for brudeparret men også for deres bryllupsgæster. Og dertil kommer, at Tenerife ligger kun få timers flyvning fra Skandinavien – uanset om du kommer fra Danmark, Norge eller Sverige.

Las Americas
Byerne Los Cristianos og Playa de las Americas er beliggende kun 15 minutters kørsel fra Amarilla golf & country club. Det nærliggende Golf del Sur kompleks kan hurtigt nås til fods. Her findes masser af butikker, underholdning og restauranter.

Restauranten

Vores restaurant tilbyder de lækreste menuer, uanset og du ønsker morgenmad, frokost eller middag serveret på terrassen eller indenfor i selve restauranten.

Golf på Tenerife
Golfbanen ligger direkte udenfor hotellet, der tilbyder ferieophold i hotellejligheder med køkken, børnevenlige bungalows eller en romantisk villa med egen privat pool.

Link ejer: Natashe

Dato tilføjet: December 27, 2008

Antal Hits: 1