ID: 13897

Title: Husrensning - http://www.joyway.dk/Clairvoyance.asp

PageRank:

Beskrivelse:

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Der kan være flere årsager til at folk ønsker en husrensning. Ofte føler de sig overvåget eller oplever at der i deres bolig eller andre bygninger er en ubehagelig energi og stemning.

Der er måske aktivitet som ikke umiddelbart kan forklares, som lys eller elektriske maskiner der tændes og slukkes, eller en oplevelse af skygger, fodtrin eller dårlig lugt.

Årsagen kan være afdøde, som ikke har fundet vejen hjem til lyset, og som derfor forårsager den anormale aktivitet.

Der kan også være energiaftryk fra de mennesker som tidligere har boet i huset. Energiaftryk som kan indeholde tunge følelser som sorg, angst, depression eller ufred. Nogle sensitive mennesker har svært ved at bo, hvor der er energiaftryk som disse, fordi det påvirker deres humør og energiniveau i dagligdagen.

Mange bestiller husrensning i forbindelse med boligskift, fordi de gerne vil overtage en bolig som er ren for ovennævnte fænomener. Andre har svært ved at få solgt deres bolig, og ønsker at potentielle købere skal ha ve den mest optimale oplevelse.

Prisen for en husrensning varierer og aftales derfor individuelt. Så ring og hør nærmere.

Jeg er medlem af Clairvoyant foreningen

?

Link ejer: Carsten Højgård

Dato tilføjet: November 25, 2010

Antal Hits: 0