ID: 20614

Title: Ibfelt+ Tandklinik Gentofte - http://ibfeltplus.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Ibfelt+ er en moderne tandlægeklinik, beliggende i centrum af Gentofte by på Baunegårdsvej nr. 1. Hos Ibfelt+ er det vigtigt for os at tilbyde dig kvalitetsbevidste tandbehandlinger, så vi kan sikre at opretholde tandsundheden hos alle vores patienter. Det er afgørende for os, at vi kan udføre tandbehandlinger, der er nutidige og derfor deltager vores personale i kurser og efteruddannelser, og bruger kun moderne teknologi.

?

Inden vi påbegynder en behandling gør vi hos Ibfelt+ vores bedste for at sætte os godt ind i din behandlingshistorie. Desuden vil vi altid sørge for at udforme en plan for dit behandlingsforløb der stemmer overens med de behov, du har. At rådgive hver enkelt patient er en naturlig del af vores arbejde, og her er vores mål at give dig vejledning, så dine tænder holder sig sunde hele livet.

?

Vi tror på, at forebyggelse er den bedste indsats til at bevare dine tænders sundhed. Derfor kan du altid få vores råd til en god tandpleje derhjemme, og du kan altid kontakte os, hvis du vil vide mere om hvordan du bedst bevare din tandsundhed. Du er velkommen til at ringe til os på 39 65 21 04 eller skrive en e-mail til os [email protected]

?

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte

Baunegårdsvej 1

2820 Gentofte

39 65 21 04

Link ejer: Ibfelt+ Tandklinik Gentofte

Dato tilføjet: juni 23, 2016

Antal Hits: 0