ID: 6705

Title: Inmedia Reklamebureau - http://www.inmedia.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Inmedia reklamebureau arbejder med grafisk kommunikation og design. Reklamebureauet kan tilbyde utrolig konkurencedygtige priser på hjemmesider, brochure, design af logo og meget mere. Reklamebureauet blev grundlagt i 2005 af Mikkel Johansen, som har mange års erfaring indenfor reklamebranchen og har tidligere arbejdet på en række forskellige reklamebureauer.
Hvis du er I tvivl om hvilket reklamebureau du skal hyre, kan du bede om et uforpligtende tilbud på en opgave. Send en forespørgsel, hvor du præcisere dine mål og forventninger, deadlines, og en komplet liste over hvad der skal leveres. Du kan konkludere mange ting ud fra svaret på din forespørgsel, som vil hjælpe med at indskrænke listen af mulige reklamebureauer. Du kan også få et indtryk af hvor professionelt et reklamebureau arbejder (eks. svarede de på alle dine spørgsmål og blev der kørt stavekontrol før de sendte tilbudet til dig?)

Dit budget: Dette er en af de vigtigste faktorer når du vælger reklamebureau. Du vil højst sandsynligt opleve at der er stor forskel på mange af de tilbud du modtager, men gør ikke den fejl konsekvent at hyre den lavest bydende. Den gamle kliché ”Du får hvad du betaler for” viser sig ofte at holde vand. Så sørg for at vælge et reklamebureau med stor erfaring, en professionel tilgang til opgaven, og som har en portfolio der bakker dette op.

Husk på, når du hyrer et reklamebureau er det en investering, ikke en udgift.

Grafisk Design
Det skal fange øjet, vække interesse hos målgruppen og budskabet skal være klart og grafikken professionel – det skaber resultater.
I vores reklamebureau ved vi, hvor vigtig et godt grafisk design er, derfor har vi konstant et øje på nye trends og ideer. Grafisk design er lige netop kernekompetencen i vores reklamebureau.

Ingen hovsa løsninger

Et professionelt design er gennemtænkt, så der går en målrettet grafisk linie gennem alt – lige fra virksomhedens brevpapir, visitkort, emballage til hjemmeside.
InMedia reklamebureau udarbejder en designmanual sammen med den endelige løsning. Designmanualen vil give dig og dine medarbejdere en forståelse for hvilke tanker, der ligger bag designet og samtidig sikrer at virksomhedsidentiteten bliver overholdt i alt materiale. Den opstiller nogle fælles retningslinier for hvordan ensartethed og grafisk kvalitet sikres i det daglige.
InMedia Reklamebureau omsætter dine ønsker og ideer til tekst, billeder og grafik der sælger.

Grafisk design fra InMedia Reklamebureau

Effektfuldt, professionelt og ikke mindst til den rigtige pris! Du kan se nogle eksempler her.
Det koster ikke noget at spørge – men det betaler sig!

Link ejer: Mikkel Johansen

Dato tilføjet: June 4, 2008

Antal Hits: 5