ID: 7132

Title: Investeringsrådgiver med speciale i ejendomme - http://www.dn-erhverv.dk

PageRank:

Beskrivelse:

DN Erhverv A/S formidler investeringsejendomme i Danmark, Sverige og Tyskland indenfor beboelse, kontor, produktion og lager. På vores hovedkontor i Hellerup har vi specialiseret os i formidling af beboelses- og kontorejendomme i København og omegn samt industri- og lagerejendomme i hele Danmark og Sverige. Endvidere fungerer vi som køberrådgiver for investorer på det tyske marked.
For at blive de bedste i markedet gør vi en dyd ud af at fokusere på vores interne kompetencer, hvad enten vi opererer på det danske, svenske eller tyske marked. De dele af en given opgave, der ikke hører under vores interne kompetencer, overlader vi til vores professionelle samarbejdspartnere. Netop samspillet mellem os og vores veludbyggede netværk giver en mærkbar merværdi for Dem.
Mange klienter vælger DN Erhverv på grund af vores hurtige og diskrete sagsbehandling, som kan være afgørende når en investeringsejendom skal købes eller sælges. I andre tilfælde vælges vi, fordi vi kan tilbyde innovative og fleksible løsninger. Under alle omstændigheder er det vigtigt for os, at De fra første kontakt føler dem kompetent rådgivet og i sikre hænder.

Link ejer: Mette Jørgensen

Dato tilføjet: September 10, 2008

Antal Hits: 2