ID: 6556

Title: Jacobi Copenhagen - http://www.jacobicopenhagen.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Jacobi Copenhagen smykker
www.jacobicopenhagen.dk sælger modesmykker i guld, sølv og forgyldt guld. Vi har alle processer i huset fra indkøb, design, produktion til foto og webpræsentation således, at vi hurtigt bringer vores designs på markedet. Jacobi Copenhagen smykker er derfor altid aktuelle og kan følge moden hurtigt til fordel for vores kunder.
Vi har været i smykkebranchen i mange år, og stiller store krav til os selv og vores til vores leverandører. Vores smykker leveres desuden i vores egne æsker for at sikre skånsom transport.
Vi lægger vægt på at belønne vores medlemmer, som kan nyde godt af fordele såsom: SMS beskeder for deres leverancer, online ordrestatus og opdatering, gaveforsendelser, alternative adresser – f.eks. arbejdsplads, samt ikke mindst vores fordelagtige rabatprogram, hvor medlemmer optjener rabatprocenter, jo mere de handler hos os.
Anne Karin Jacobi (designer) står for alle smykkekollektionerne: Stilfuldt, smukt og elegant dansk design.
Alle varer i online butikken er lagervarer og vores smykker leveres med Post Danmark. Smykkerne er således normalt fremme næste hverdag efter bestilling.
Der er naturligvis 14 dages fuld returret på alle køb hos www.jacobicopenhagen.dk. Fashion smykker på nettet. Nemt og hurtigt.

Link ejer: Ulrik Jacobi

Dato tilføjet: April 20, 2008

Antal Hits: 3