Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0

Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0
JIBstore – Onpart.dk – Dansk Link Directory

ID: 8552

Title: JIBstore - http://www.jibstore.shoppinnet.com

PageRank:

Beskrivelse:

Vores vægt ligger på salget af ski/snowboard briller, men vi har dog også streetwear beklædning, samt solbriller og sko.
Vi har bl.a. mærkerne Oakley, Spy, Electric, WeSC, Zoo York, Converse, Quiksilver, Kustom mm.
På længere sigt vil vi indlemme flere mærkevarer og til vinteren 09/10 arbejder vi hårdt på at få ski/snowboard beklædning – hovedsageligt fra Oakley, men også andre mærker er på vej.
Til næste sommer vil der komme endnu mere streetwear. Vi er først lige startet og har ikke alle leverandøraftalerne på plads, men det kommer til sommeren 2010.
Men allerede nu har vi et bredt udvald af streetwear.

Link ejer: Claus Bressay

Dato tilføjet: April 29, 2009

Antal Hits: 2