ID: 20382

Title: Jurist -Og Skødehuset - http://www.bolighandel-skoede.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Står du og mangler et velanset juristfirma til at hjælpe dig med dine juridiske anliggender? Så er Jurist- og Skødehuset det oplagte valg.

?

Jurist- og Skødehuset er en topmoderne virksomhed med omfattende viden om professionel juridisk rådgivning indenfor fx skilsmisse-bodeling og testamenter. Da vi ikke har udgifter til fx aflønning af receptionister, arbejder vi med priser, der er lang mere favorable end hos andre firmaer, der tilbyder juridisk rådgivning. For at sige det på en anden måde, bruger vi hos Jurist- og Skødehuset udelukkende penge på det, der er relevant for netop din situation.

?

Vores professionelle advokater varetager alt fra berigtigelse af bolig til udfærdigelse af auktionsskøder, og med disses rådgivning kan du trygt stole på, at alle dele af processen bliver udført, så de opfylder alle gældende krav.

?

Ønsker du mere information om, hvad vi kan gøre for dig, kan du altid fange os på på 60 61 76 78 eller på vores mail [email protected] Vi er altid friske på at besvare de spørgsmål du måtte have, samt at komme med et uforpligtende tilbud på dine juridiske udfordringer. Vi glæder os til at hjælpe dig.

?

Jurist -Og Skødehuset

holmbladsgade 44,2 tv

København S 2300

60617678

Link ejer: Oskar Mogensen

Dato tilføjet: november 6, 2015

Antal Hits: 0