ID: 21180

Title: JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik - http://justhealth.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Ingen skal leve et liv med smerter! JustHealth er en kiropraktik og idrætsklinik i Århus, der tilbyder et stort udvalg af behandlinger til både private og erhverv. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler den holistiske krop, kontakt JustHealth for at påbegynde din behandling.

?

JustHealths motto er, at de bedste resultater opstår på tværs af fagene. JustHealth udgøres derfor af en massør og en kiropraktor, der begge har flere efteruddannelser, fx inden for chokbølgebehandling, rehabilitering og skadeforebyggelse.

?

Oveni kiropraktik tilbyder vi også akupunktur i Århus. Hvad end du har ondt i hovedet, ryggen eller benene, sammensætter vi hos JustHealth den bedste behandlingsform til netop dig.

?

Vi sammensætter også behandlingsaftaler til virksomheder for at investere i medarbejdernes sundhed.

?

Vi holder til på Oddervej 89, 8270 Højbjerg, tæt på offentlige transportmuligheder og med gode parkeringsforhold. Vil du vide mere, er du velkommen til ringe eller sende en mail via adressen [email protected] eller på telefon 86 24 90 90. Hos os skal du ikke bruge henvisning fra egen læge, og vi har ingen venteliste. Vi glæder os til at hjælpe dig med bl.a. akupunktur, massage og kiropraktik.

Link ejer: JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik

Dato tilføjet: august 24, 2017

Antal Hits: 0