ID: 21263

Title: Kbh-gulvservice - http://www.kbh-gulvservice.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Vi er et seriøst og velfungerende gulvfirma, som har mange år bag sig, og vi har derfor en bred erfaring, som du drager nytte af.

Vi tilbyder flere former for gulvbehandlinger : afslibning, afhøvling, polering, reparationer, stopper knirkende gulve,efterbehandling, fugning af furer o.s.v.

Vi ved, at de færreste ikke kan lide at have håndværkere på besøg, og vi vil gøre alt for,at vi ikke skuffer dig. Vi rydder altid op efter os, og vi efterlader dig et pænt og ordenligt hjem, som både du og vi kan være stolte af.

Gulvafslibning Kbh-gulvservice ved også, at ikke alle er klar over hvilken træsort, deres gulve er lagt med. Men det er en ting, vi er nødt til at vide, før vi kommer hos dig. Dette problem har den teknologiske udvikling heldigvis gjort lettere for os at opklare.

Vi vil bede dig om at tage et billede eller to af det emne, som du gerne vil have lavet, og derefter sende det ti os. Hvis du tager et billede med din mobiltelefon, skal billederne sendes til vores telefonnummer : 50 620 250. Bruger du et digitalkamera skal de sendes til vores e-mailadresse : [email protected] Vi vil besvare deres mail inden 2 timer.

Du kan selvfølgelig også bare ringe til vores gulvekspert og få en snak vedrørende dine gulve. Ring på telefon nummer til ham er : 50 620 250. Det vil glæde os at høre fra dig.

Link ejer: Galab Spasov

Dato tilføjet: november 16, 2017

Antal Hits: 0