ID: 21074

Title: Koss & Krasnik - http://www.kossogkrasnik.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Briller kan sammenlignes med en partner – man skal matche og tilbyde hinanden den styrke der er brug for. Koss & Krasnik er en brillebutik i Køge, hvor vi bryster os af at have branchens bedste udvalg og frem for alt, pris.

?

Der er mange optikere i og omkring Køge i Østsjælland, men hos os finder du priser der er tæt på 50% billigere end konkurrenternes. Vi forhandler bl.a. glas, designerstel og linser. Da Koss & Krasnik ejer Michael Kresnik har over 20 års erfaring i glasindustrien, får vi altid det bedste glas i branchen.

?

Som kunde hos os har du mange fordele, blandt andet antistatiske og fedtafvisende glas, rentefri fradragsordning og 50% på premium glaskvalitet.

?

?

Har du behov for nye kontaktlinser, er Koss & Krasnik det oplagte valg. Vi påtager sig hellere end gerne at finde den rette brille- eller linseløsning til dig.

?

Koss & Krasnik har hovedsæde i Køge, nærmere bestemt på Vestergade 9, men på grund af vores kvalitet og priser har vi kunder fra hele landet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til tage kontakt til os på telefon +45 56 65 77 02 eller over mail [email protected] Vi ser frem til at hjælpe dig mod et bedre syn – og look!

Link ejer: Poul Mikkelsen

Dato tilføjet: april 27, 2017

Antal Hits: 0