ID: 20851

Title: Kun Kant Selskab & Event Aps - http://www.kun-kant.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

“Skal du eller din virksomhed arrangere en privat fest eller et professionelt event, så er et selskabslokale, det første punkt på tjeklisten. Et godt festlokale er forudsætningen for en hyggelig fest. Afhængigt af hvilken arrangement man skal afholde, skal de ydre rammer passe. Vores firma, Kun Kant Selskab og Event, er specialister i planlægning og afholdelse af selskaber, fester og events.

?

Vi tilbyder udlejning af festlokaler i og omkring København, blandt andet på Vesterbro og i Buddinge. Samtlige events vi påtager os ansvaret for, skræddersyes klientens ønsker for arrangementet. Oveni festlokaler sørger vi også for mad og drikke. Dog kan du også selv vælge at varetage denne del.

?

Hvad end du er en en virksomhed eller en privatperson kan du bestille et af vores selskabslokaler. Lige meget om der er tale om børnefødselsdag eller firmafest, findes der et lokale til det.

?

Lejer du et selskabslokale hos Kun Kant Selskab og Event, undgår du at skulle holde fest i dit eget hjem, hvilket de fleste sætter pris på. Betror du din fest/event til os, sørger vi for det hele, så du ikke skal bekymre dig om noget.

?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan stable det perfekte event på benene? Kontakt os endelig gennem vores mail [email protected] eller over telefon på +45 20 78 18 48. Kun Kant Selskab og Event har hovedsæde på i Allerød på Magnolievangen 92, men servicerer kunder fra hele landet. Vi håber på at kunne at tilbyde vores services ved dit kommende arrangement.

Link ejer: Kun Kant Selskab & Event Aps

Dato tilføjet: december 12, 2016

Antal Hits: 0